WordPress

Jópofa telefontokokat varrtam az új Samsung Galaxy S7 edge-hez, mert semmi sem tetszett, amit a boltban árulnak. Nyakkendő darabkákból, szalag maradékokból. Amíg nem működött az oldal, összegyűjtögettem pár gondolatot, de most meg időm nincs kifejteni őket. Majd legközelebb. Addig is pár kép.

Telefontok
Telefontok
Telefontok
Telefontok
Telefontok
Telefontok
Telefontok
Telefontok

Pluginjeim

A legtöbb bonyodalom a videó playerrel van. A flash alapú lejátszót leváltottam, mert azt tanácsolta a SEOceros az automata weboldal elemző szolgálat. Azóta a harmadikat próbálom ki. Mindegyiket másként kellett engedelmességre kényszeríteni. Ez (Huge-IT) most elég logikusan, viszont esetlegesen működik. Ha úgy tetszik neki, akkor mosolyogva lejátssza a YouTube-ról beillesztett videót, aztán ugyanazt az eljárást megismételve; nem. Ha valaki olvassa ezt a palackba zárt üzenetet és van egy jobb ötlete arra, hogy melyik lejátszót használjam, az ossza meg velem!

[huge_it_video_player id=”6″]

 

WordPress megint

Miközben írom a családtörténetet, ami éppen elég nehézséget okoz, a sok azonosíthatatlan képpel, egymással ütköző évszámokkal, a WordPress mentés közben egyszer csak elveszíti a grafikus megjelenítési opciót. Ez így, az ezer kép országában, az összeomlás szélére sodort. Nem tudtam megoldani. Most párhuzamosan fut két, majdnem egyforma oldal. Ha elkezdenék fórumozni, ahhoz a tizedik életemet kellene igénybe vennem. Pedig ők, biztosan tudnának segíteni.