Legfrissebb híreim

Se nem hír, se nem más. Tegnapelőtt a kezembe nyomta anyu szantálfaláncát a testvérem. Nem sokkal azután, hogy szantálfaolajat vettem egy drogériában. Erről ő nem tudott. Szantálillatú könnyekben fürdök.

Karácsonyi gyöngyök
Karácsonyi gyöngyök
A mi utcánk
A mi utcánk

Úgy gondolom, hogy át kellene engedni a választás jogát a döntéshelyzetben lévő felnőtteknek. Az ember ereje teljében szervezhesse meg, hogy akar élni, mi legyen vele öregen, betegen. Milyen iskolákba járjanak a gyerekei, stb. Fiatalon elég rugalmas ahhoz, hogy felismerje a kor változásait és változtasson a nézetein, de eléggé szereti a szüleit és a gyerekeit ahhoz, hogy a legjobbat akarja nekik és meghallja a kívánságukat. De, mert nálunk nem ezeken az alapokon működik a választási rendszer, én a magam számára úgy alakítottam át, hogy akárminek is tartom; taktikusnak, szélsőségesnek, okosnak, butának, odateszem az ikszet, ahová ők mondják. Kiikszeltem magam a több, mint negyven év alatt. Dönthessenek a gyerekeim!

Egy újszülöttnek minden vicc új.

Révész

Zorán, Majka

Mangalica tér
Mangalica tér

Nem is tudják vagy nem érdekli őket, hogy temetetlen holtak társaságában esznek Különben sem alkalmas a tér efféle rendezvények fogadására. Szűkös, kényelmetlen. Miért is nem a jól bejáratott Vörosmarty téren rendezték meg ezt az eseményt is?

Amikor öreg anyóka leszek, ha leszek, csinos, piros sapkák kötésével fogom kiegészíteni a nyugdíjam, ha lesz nyugdíjam. Mint például, ezek itt:

Piros sapka
Piros sapka

 

Duna
Duna

 

Elliot Smith

Kiderült, hogy egy az akciók közül, amelyek mellett vakon és süketen mindig elmegyek, gondolván, hogy ez nem rám vonatkozik, gyermeklelkű menyemnek köszönhetően mégis megtalált. Elkísértem őt Stikeez-t cserélni a Lidl parkolójába. Ez csuda jó szórakozás volt! És a maradék törpikéket megkaptam 😀

Stikeez a Lidlben
Stikeez a Lidlben
Lidl Óbudán
Lidl Óbudán

 

 

 

 

Jövevények
Jövevények
Gyalogok
Gyalogok
Újak
Újak

 

 

 

 

 

 

 

Az én utcámban senkit sem hagynak az út szélén. Valaki összeesett és megütötte a fejét. A környékbeli kis üzletekből kiszaladtak segíteni. Mentőt hívtak, ernyőt tartottak a feje fölé és letakarták az eső elől. A mentő is hamar érkezett. Sokáig villogott még a ház előtt, mielőtt szirénázva elindult volna.

(A napokban érkezett a hír, hogy a néni néhány nap múlva a kórházban meghalt. Az öregek nagyon törékenyek. Egy, látszólag kis esés is a halálukat okozhatja. Hiába érkezett gyorsan a segítség.)

Esés
Esés
https://ostorosagnes.tumblr.com/post/161055604300/küldöttség-érkezett-de-az-ajándékukban-nem-volt


Időről-időre ideteszem, a Bajcsy kapualjak és lépcsők állandó lakosait.

2017 március
2017 március
Andrássy úti lakos
Andrássy úti lakos
Bajcsy 2017. 04. 11.

… és Kőbánya-alsó vasútállomás képeit. Mióta gyakrabban megfordulok arra, idestova két éve, azóta egyre romlik, az eredetileg sem túl vonzó állapota.

Kőbánya-alsó, 2017 március
Kőbánya-alsó, 2017 március
Kőbánya-alsó, 2017 március
Kőbánya-alsó, 2017 március

… és nyitottam egy új oldalt  az uszodai viszontagságaimról.

Egyre hidegebb van…

Hold
Hold

 

Csak rossz dolgok történnek mostanában… ne is beszéljünk róluk!
De, közeledik a Karácsony és két rossz hír között – ünnep a munka, például; a gif készítés is.
Karácsonyi köszöntő
Karácsonyi köszöntő
végre van egy percem és tényleg csak egy…
Leveleim
Leveleim
Látogatók
Figyelem és tanulom a gyárilag beállított értékek és a saját beállítások közötti különbségeket. Ez itt az NX300 egyik gyári template-je:
Ablakomból esti fények
Ablakomból esti fények

Ez pedig saját állítgatás:

Elsuhanó busz
Elsuhanó busz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.